Najnovšie recenzie zo sekcie Pohlcovače vlhkosti
- pohlcuje to riadne vlhkosť,keby som si to nekúpila ani neverím
Ceresit Stop vlhkosti Aero náhradné tablety 2 x 450 g Neutral
Pridané: 13. novembra 2017
(naposledy upravené 13. novembra 2017)
Zakúpený v EsoDrogéria
mám ich prvý krát
Som s ním spokojná
- len pekný dizajn
- všetko, miniatúrne pohlcuje vlhkosť
pokiaľ máte naozaj vlhko a stále toto je škoda peňazí lebo to úplne len potrošičku pohltí a stále budete len kupovať drahé tablety,, my sme nakoniec zainvestovali do elektrického cca 150€ a super za jeden deň liter stiahnutého ako nič a vlhkosť klesla zo 70% na 58%
- Kvalitný.
- Zaujímavá cena.
Mám s produktom dobré skúsenosti.
Ceresit plní svoju funkciu kvalitne.
Odporúčam ak máte problémy s vlhkosťou v byte.
- zbytočne vyhodené peniaze
mám vlhkosť v byte,bol som oklamaný reklamou a tento produkt neodporúčam
- Nič
- Slabo absorbuje vlhkosť...
Je to marketingový nezmysel. Za dva týždne odchyti z miestnosti cca 2-3 cdl vody. Elektrický to odchyti pri vysokej vlhkosti max. za dve hodiny. Za dva týždne by elektrický odvlhcovat odchytil 10 - 15 litrov vody... No a cena tabliet tiež nieje najnižšia ...
- Spratnost, zmesti sa napr. za gauc, ziadna hlucnost, netreba zapojit do elektriky.
- Slabo taha vlhkost oproti elektrickemu pohlcovacu, ale lepsie ako nic.
Produkt poznam, vedela som, co kupujem, takze kupu nelutujem.
- Lepsie ako nic
- Slabo taha vlhkost
Oproti elektrickemu pohlcovacu vlhkosti je to velmi slabe, ale lepsie ako nic. Vhodne na miesta, kde sa elektricky pohlcovac nezmesti, napr. za gauc. Vyhodou oproti elektrickemu je, ze to nehuci a moze byt aj na miestach, kde nie je elektrika. Poznam tento produkt, vedela som, co mam cakat, takze kupu nelutujem.
- Niet čo
- Dizajn
- Dosah je jedna malá izba
- Vydrží jeden mesiac
- Tablety extrémne drahé a prístroj tiež
- Vlhkosť klesla zo 67% na 63%
Tento produkt som zakúpil , pretože som počul i v reklame, že je kvalitný no sklamal som sa.
Nemám s produktom dobré skúsenosti.
Produkt by som nekúpil ešte raz.
Zakúpený v Tesco za 9.99€ a 4 tablety za 10,99€
- účinkuje ale musí byť v každej miestnosti aspoň jeden prístroj
- nepotrebuje zvláštnu údržbu
- bez zápachu
- tablety vydržia cca 1 mesiac max. 1 a pol mesiaca
- tableta sa vie v prístroji odlomiť a odpadnúť
Svoj účel splnil treba si ale uvedomiť že sa nejedná o elektrický pohlcovač vlhkosti ktorého cena a výkon sú vyššie. V každom prípade je dôležité nárazové vetranie miestností.
mohlo by to "žrať" vlhkosť trošku viac
mohlo by to "žrať" vlhkosť trošku viac
Očakával som väčšiu schopnosť absorbovať vlhkosť. Mám za rolldoorom až dva tieto prístroje, mám tam umiestnené čidlo od vlhkomera a stále hodnoty monitorujem. Vlhkosť v percentách po týždni používania veľmi neklesla.
SUPER
- Tichá prevádzka, malé rozmery
- Je to vhodné len do mini miestností, pre bežnú panelákovú izbu 12m2 má malý výkon.
Produkt som kúpil hlavne kvôli bezhlučnej prevádzke, ale veľmi mi nepomohol.
skutočne zabraňuje tvorbe plesní ak je umiestnený v skrini
funguje OK
Zobrazujem 361 - 380 zo 404 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21 Ďalšie »