Najnovšie recenzie zo sekcie Pohlcovače vlhkosti
- Funguje, vacsinu pary urcite zachytava
- Cena, kondenz na oknach pretrvava v rohoch....
- ok
Spĺňa svoj účel na výbornú.
- Viditeľne nám to pomohlo v boji s plesňou
- Vôňa je jemná
- Funguje ako má
- Už behom pár hodín sa na tablete kondenzuje vlhkosť zo vzduchu
- vlhkosť premieňa na gel aby sa spätne neuvoľňovala do ovzdušia
- Žiadna
- Nezmyselna vec
Tableta sa mi rozpustila za 10dni. Vlhkost v miestnosti mam 65%. Nazbierana tekutina cca pol liter za 10dni. Na ich vlastnej stránke pisu, ze denne v domácnosti vyprodukujeme 12litrov co mi vychadza 120litrov a vyzbierana tekutina iba pol litra to je velky nepomer. Vyhodene peniaze
Vyhodou je dorucenie do balikomatov po celej SR.
- Tichý, elegantný moja mama je nadmieru spokojná. Funguje tak ako ma
- Ziadna
Odporúčame. Naozaj to funguje
- Ziadna
V obchode lacnejšie nenajdete. A to som počítala aj prepravu
- jednoducha manipulacia, tableta sa da vytlacit z plastoveho obalu bez toho, aby ju clovek musel chytit do ruky
- vona nie je prilis intenzivna
- vydrzi par tyzdnov pri vnutornej vlhkosti 55 - 70%
- vyhodna cena za tabletu
- najlepsie je umiestnit odvlhcovac s tabletou nie priamo na miesto najvyssej vlhkosti, ale dalej, podla prudenia vzduchu v miestnosti
- obaly su recyklovatelne
- 4 ks v baleni
- Dobra cena
- Pomerne rychlo zmizne, cca do dvoch tyzdnov je fuc, ale to zavisi od vlhkosti.
spojny
Táto náhradná tableta v mojich podmienkach vydrží asi mesiac funguje spoľahlivo. Zostáva však po nej na modro sfarbená voda, o ktorej nie som si istý, či ju môžem pri výmene tablety vyliať do umývadla.
Je to jednoduchý odvlhčovač, ktorý sa hodí do miestností s menším objemom. Jeho výhodou oproti aktívnym odvlhčovačom je, že nevydáva nijaký hluk, ale má zase menší odvlhčovací účinok. V odľahlejších miestnostiach, kde hluk neprekáža, by som ale radšej použil aktívny odvlhčovač.
Všetko ok
- Je malý a hodí sa do interiéru
Ceresit Stop vlhkosti Aero 360° prístroj
Registrovaný používateľ
Pridané: 29. marca 2020
(naposledy upravené 12. novembra 2022)
Zakúpený v lacnepostreky.sk
- Výdrž náplne.
Fakt to funguje.
Zobrazujem 281 - 300 zo 404 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...21 Ďalšie »